Magazin > VIP
12485 ogledov

S to ponesrečeno izjavo Exatlonovec izzval salve smeha

Exatlon PrtSc
Preostali tekmovalci so ga v smehu kar malce presenečeno gledali.

Po porazu Triglava je postalo jasno, da bo v izločitveni dvoboj tega tedna moral Angel Stratorski, ki je v rdeči ekipi statistično najmanj uspešen tekmovalec. Ravno Angel je pred tekmo poskrbel, da so se tekmovalci iz srca nasmejali. Dan prej so namreč na tekmi za vilo slavili Triglavani in za nagrado dobili še plesni večer v ritmih bachate. Kako so se imeli na tem večeru, je pred prvo tekmo za obstoj zanimalo voditelja Jureta Koširja. Angela Stratorskega je tudi vprašal, ali bo na novo pridobljeno plesno znanje izkoristil z osvajanje deklet.

Tekmovalec  je nato s svojo izjavo poskrbel za salve smeha, saj je kot odgovor na zastavljeno vprašanje Jureta Koširja odvrnil, da ga dekleta ne zanimajo. Ups! Se je s tem samo malce nerodno izrazil ali pa nevede razkril nekaj osebnega? Kasneje je pojasnil in povedal: "Jaz sem tukaj zaradi tekmovanja. Rad bi se čimbolje izkazal na poligonih."  Tako se je nekako skušal izvleči iz nastalega položaja. Njegovo izjavo si lahko ogledate TUKAJ.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.