Magazin > VIP
12309 ogledov

Planet TV s to potezo močno razburil ljubitelje živali

Exatlon Planet TV
Spet so na udaru male miške, a tokrat ne Pahorjeve.

Planet TV je ta teden v priljubljenem športnem šovu Exatlon kot "rekvizit" uporabil žive miške, kar nekaterim gledalcem ni bilo niti najmanj všeč. Izzivu z miškami se je v šovu odpovedala le Pika, tekmovalka Jadrana, razloga ni želela navesti, povedala je le, da ni zaradi strahu.

Jadran, ki je bil ta teden spet poražen v tekmi za vilo, je namreč čakala še preizkušnja, s katero so si mogli ključ od barake na novo priboriti. Enajst ključev je pa bilo skritih v stekleni kletki polni ljubkih belih mišk. Vsak tekmovalec je lahko izvlekel po en ključ, le en pa je odklenil barako, kar jim je na koncu tudi uspelo. 

Ali je prav, da se živali kot tovrsten rekvizit uporablja za namene resničnostnega šova, si gledalci niso bili enotni, a Planet TV zagotavlja, da je bilo za živali dobro poskrbljeno. "Izziv z miškami je bil za živalice povsem neškodljiv in je seveda potekal pod strogim nadzorom njihovega lastnika. Miši pogosto povezujemo s strahom in odporom. Medtem ko so se zmagovalci udeležili filmskega večera, so poraženci, ki v baraki ostajajo rekordno dolgo, preverili, kako močna je posameznikova želja po zmagi. In, če se lahko malo pošalimo, za tarantele, ki zaidejo v barako, poskrbijo manj bojazljivi tekmovalci, tokrat pa so bili izzvani vsi," so komentirali za zurnal24.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice