Magazin > VIP
23 ogledov

Princesa Madeleine postala mamica

Princesa Madeleine Chris O'Neill EPA
Švedska princesa Madeleine je včeraj povila zdravo deklico.

Kot je sporočil dvor, je deklica na svet privekala ob 22.41 uri v New Yorku.

Princesa je veselo novico, da je noseča, svetu preko Facebooka sporočila tri mesece po poroki z Američanom Chrisom O'Neillom. "To je tako razburljivo. Zelo sva srečna, čeprav se je zgodilo zelo hitro,“ je pozneje povedala v intervjuju za revijo Elle.

Nove članice kraljeve družine se je verjetno še posebej močno razveselila princesa Estelle, hčerka prestolonaslednice Victorie, ki bo končno dobila družbo, ki pa je žal ne bo pogosto videvala, saj se je Maddy odločila za življenje v Ameriki. To je pri njenih podaniki sprva sprožilo val ogorčenja, pozneje pa so se na misel privadili.

Četudi se otrok ni rodil na Švedskem, bodo Švedi prihod male princeske pošteno zalili. Kot del tradiciji, rojstvo najprej potrdi priča, pozneje pa bo kralj Carl Gustaf na zasedanju kabineta sporočil ime in priimek ter tudi naziv svoje vnukinje. V načrtu je tudi zahvalna maša, ki se je bodo poleg kraljeve družine udeležili tudi predstavniki vlade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.