Magazin > VIP
5243 ogledov

Princesa vsak dan joka

princesa beatrice Profimedia
Počuti se krivo.

Princ Andrew je pretekli teden z intervjujem poskušal oprati svoje dobro ime in svetu razložiti, v kakšnem odnosu je bil z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, a si je naredil več škode kot koristi.

Mediji so njegov nastop označili za katastrofo. Več o tem lahko preberete TUKAJ. Zaradi slabega odziva in novih kritik je odstopil celo od svojih kraljevih dolžnosti.

Njegovo najstarejšo hčer Beatrice dogajanje okoli očeta in škandal, v katerega je vpleten, močno obremenjuje. Poleg tega se počuti krivo in menda vsak dan joče. Beatrice se je namreč z očetom tri dni pred intervjujem udeležila sestanka s predstavniki BBC-ja in novinarko, ki je za omenjeno televizijo naredila intervju.

"Njena mama Sarah je bila v tujini, zato se je debate udeležila Beatrice. Na začetku je bila skeptična, da je intervju o očetovem zasebnem življenju dobra ideja. Postavljala je veliko vprašanj,“ je povedal vir in dodal, da so Beatrice na koncu le prepričali, da je intervju za Andrewa edina rešitev.

Princesa, ki jo tudi skrbi, kako bo škandal vplival na njeno poroko, je očeta prvič po intervjuju obiskala včeraj. Očividci pravijo, da je bila več ur pri njem in da je njegovo hišo zapustila z nasmeškom na ustnicah. Ali je veselje za fotografe zaigrala, ve le ona ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.