Magazin > VIP
1901 ogledov

Katastrofa: S tem intervjujem si princ Andrew ni naredil usluge

princ andrew Profimedia
Mediji so njegov intervju označili za "PR katastrofo“.

Britanski princ Andrew se je usedel pred BBC-jevo kamero in poskušal oprati svoje ime, ki ga je prijateljstvo z ameriških podjetnikom Jeffreyjem Epteinom, ki je bil obtožen pedofilije in je v zaporu naredil samomor, umazalo. Odzivi po intervjuju so bili katastrofalni …

Virginia Roberts trdi, da je imela s princem dvakrat spolne odnose, prvič, ko je bila stara 17 let. Princ, ki je vse obtožbe zavrnil, pravi, da se ne spomni, da bi Virgino sploh kdaj spoznal. Tistega večera, ko naj bi potekala zabava, je bil doma. "Bil sem z otroki. Beatrice sem ob štirih ali petih peljal na zabavo v Pizza Express v Wokingu. Z vojvodinjo (Sarah Ferguson), ki je bila takrat odsotna, sva imela preprosto pravilo – če enega ni bilo, je bil drugi doma,“ je razložil princ. Na vprašanje, zakaj se tako dobro spominja tega večera, je Andrew odgovoril, da zelo redko obiskuje Pizza Express in se zato tistega večera zelo dobro spominja. In kako je razložil fotografijo, na kateri pozira z domnevno žrtvijo? "Z raziskavami, ki smo jih izpeljali, niso mogli dokazati, ali gre za ponaredek, saj je to fotografija fotografije fotografije.“ Andrew je tudi dodal, da se ne spominja, da bi kdaj bil v tej hiši, pa tudi oblačila naj bi bila zanj netipična.

Na družbenih omrežjih so se iz prinčevega izgovora norčevali. "Novo pico bodo poimenovali po princu Andrewu. Krasno za vse, ki morajo vedeti, kje ste bili, ko vas ni bilo tam. #picaalibi,“ je zapisal komentator, nekod drug pa je vprašal: "Kaj je naročil? Ameriško hot dog?“ Nekateri so se tudi vprašali, na čigavo zabavo je peljal hčerko in ali obstajajo fotografije, ki bi dokazovale resničnost njegovih besed. 

Mediji menijo, da si princ s tem intervjujem ni naredil usluge. The Independent piše, da gre za "PR katastrofo", Bloomberg pa pravi: "Da je princ Andrew poskušal svoje prijateljstvo s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom razložiti v intervjuju, je podobno farsi, ki bi lahko postala največja PR katastrofa kraljeve družine po smrti princese Diane leta 1997.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.