Magazin > VIP
9933 ogledov

Razkritje: Brad Pitt med snemanji pokazal svojo neprijetno plat

Edward Zwick, jesenska peipoved, brad pitt Profimedia
Po zraku naj bi leteli stoli.

Edward Zwick, jesenska peipoved, brad pitt | Avtor: Profimedia Profimedia
Režiser Edward Zwick, ki je delal z največjimi imeni Hollywooda, je napisal biografijo Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood, v kateri je razkril tudi, da je bilo snemanje z Bradom Pittom polno izzivov. Leta 1994 sta sodelovala pri drami Jesenska pripoved. Studio je želel sicer v vlogi Tristana videti Toma Cruisa, ki pa je vlogo zavrnil. 

Težave so se začele že pri prvem branju scenarija, pravi Zwick. Pitt je bil tako nezadovoljen, da je hotel vreči puško v koruzo, a so ga producenti prepričali, naj ostane. "Na začetku daje sproščen občutek, vendar je lahko zelo eksploziven, ko je jezen, kar je med snemanji večkrat pokazal."

Pittova zaskrbljenost ni nikoli povsem izginila. "Režiser misli, da mu igralec ugovarja, igralec meni, da je režiser diktatorski. Nekateri igralci imajo res težave z avtoriteto, veliko pa je tudi režiserjev, ki se počutijo ogrožene, kadar inteligentni igralci postavljajo zahtevna vprašanja, ki razkrivajo njihovo nepripravljenost. Obe strani imata prav in obe se motita," je povedal Zwick in dodal, da je Pitt postal razdražljiv, ko je snemal prizore, ki so zahtevali globoka čustva. Po režiserjevih besedah se igralec ni želel čustveno razgaliti. Do prvega večjega spora je prišlo, ko je Zwicka Pittu pred vso ekipo dal navodila, kar je zvezdnika ujezilo. Sedaj priznava, da je bilo to neumno in provokativno. "Ne vem, kdo je začel prvi kričati, preklinjati ali kdo je prvi po zraku zalučal stol. Ko sva dvignila pogled, ekipe ni bilo več. To se ni zgodilo le enkrat. Čez čas se je ekipa navadila na najine spore. Vsakič so odšli in naju pustili sama."

Režiser pravi, da sta se po vsakem sporu pobotala, saj sta se oba zavedala, da ne gre za osebne zamere. "Brad je odkrita, neposredna oseba, z njim je zabavno. Sposoben je pokazati veliko veselje. Popolnoma je bil predan temu, da da vse od sebe," pravi Zwick.

O Pittovi hitri jezi se je govorilo tudi pred nekaj leti, ko je Angelina jolie vložila ločitvene dokumente. Razlog naj bi bil prepir med Pittom in sinom Maddoxom. Tudi sin Pax o igralcu ni povedal nič lepega ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.