Magazin > VIP
5501 ogledov

Razpadla je legendarna skupina Victory

Victory Google
Skupina razpada po 35 letih skupnega ustvarjanja.

Po 35 letih nepozabnih glasbenih trenutkov se razhaja skupina Victory. Od njih se namreč poslavlja eden od ustanovnih članov, Miran Vlahovič - Miki, ki trenutno intenzivno dela na svoji solo karieri. Razhod je prijateljski, drug drugemu pa želijo obilo uspehov v prihodnjih glasbenih podvigih. 

Miki, ki je pred kratkim predstavil uspešno skladbo ‘Naj tamburaši zaigrajo’, se od skupine poslavlja z globokim spoštovanjem do preteklosti in z veseljem do prihodnosti. "Fantom želim iskreno vse najboljše v prihodnosti in vsekakor še veliko glasbenih uspehov. Skupaj smo ustvarjali kar 35 let! Prebedeli smo nešteto noči, ustvarjali nepozabne zabave in hvaležen sem za vse to. Sedaj čutim, da moram iti po novi poti, se bolj posvetiti solo karieri in vesel sem, da me pri tem tudi oni podpirajo. In ja, še vedno ostajamo prijatelji," je povedal Vlahovič.

 | Avtor:

Legendarna skupina je začela delovati leta 1987 pod imenom Šarm, kasneje pa so se preimenovali v Victory. Svoj prvi album Victory so izdali leta 1993. Poleg Vlahoviča so bili člani skupine še Robert Dragar, Boštjan Zupančič, Boštjan Vajs in Tomo Primc. Večkrat so sodelovali tudi na Emi in Hit festivalu, poroča Wikipedija.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • www 20:47 24.februar 2024.

    Đanez ne bo mel koga najet, ko bo zgubu naslednje volitve...

  • Pierre 17:56 24.februar 2024.

    Naši pop ansambli dosežejo zgolj raven ''fletne muzke''... da ne bi govoril o Parnem Valjaku...

  • jakec1575 14:17 24.februar 2024.

    po 35 letih gre solo…