Magazin > VIP
5745 ogledov

Rebel Wilson razkrila, kateri zvezdnik jo je pri 35 letih razdevičil

Rebel Wilson Page six
V svoji knjigi spominov je šla precej globoko.

Igralka Rebel Wilson, ki je nedavno izdala svojo knjigo spominov, je javno identificirala zvezdnika, ki jo je, ko je bila stara 35 let, razdevičil. Gre za igralca in komika Mickeyja Goocha Jr., ki tega ni vedel. To je izvedel šele, ko je kot prvi bralec prebral njeno novo knjigo spominov. "Miks, vem, da bo to kar novica zate, ampak če bereš to, potem vedi, da sem nedolžnost izgubila s tabo," je zapisala v knjigi Rebel Rising.

Wilsonova, ki je v knjigi spominov svoje življenje opisala zelo natančno, je priznala, da jo je bilo od nekdaj sram govoriti o seksu in da je kot najstnica vsakič, ko se je pogovor dotaknil spolnosti, preprosto zapustila prostor. Svojo izkušnjo je javno delila z namenom, da mlajšim generacijam prenese sporočilo, da nikoli ni prepozno in naj jih ne bo sram govoriti o spolnosti.

Igralka je Mickeyja spoznala ravno v času, ko je njena mama zbolela za rakom in je ob tem spoznala, da je življenje prekratko, da ne bi izkusila spolnosti. "Nisem želela živeti življenja, ne da bi okusila spolnost, ne da bi izkusila ljubezen. Nato pa sem začutila, da sem pripravljena. Seveda me je bilo tudi strah, a sem to preprosto storila," je povedala Rebel, piše US Weekly.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.