Magazin > VIP
51 ogledov

Renner ženi vzel potni list

Renner Christininega obiska ni bil vesel. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Igralec Jeremy Renner, ki o svojem zasebnem življenju nerad govori, se po desetih mesecih zakona ločuje. Po tihi poroki se zna zgoditi, da bo ločitev precej bolj odmevala.

Pred desetimi meseci sta Jeremy Renner in Sonni Pacheco izrekla usodni da. Novica, da se je par, ki ima skoraj dveletno hčerko poročil, pa je na dan prišla šele pred tremi meseci. Ob potrditvi novice je Renner dejal, da ne želi žene izpostavljati medijskemu svetu samo zato, ker je on igralec. 

Kot poroča TMZ, pa je med njima prišlo do "nepremostljivih razlik“, vsaj sodeč po ločitvenih papirjih, ki jih je vložila Pachecova. Par naj bi podpisal predporočno pogodbo, a Pachecova zahteva, da se je ne upošteva, ker naj bi temeljila na "prevari“

Kmalu nekdanja žena naj bi tako zahtevala skrbništvo nad hčerko in pričakuje, da jo bo Renner finančno podprl. Od njega pričakuje, da bo plačeval najemnino in stroške selitve. Poleg tega pa bi rada nazaj tudi svoj potni list, rojstni list in kartico socialnega zavarovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.