Magazin > VIP
31 ogledov

Ryan Phillippe že tretjič očka?

Ryan Phillippe Žurnal24 main
Nekdanje dekle Ryana Phillippa Alexis Knapp je rodila, ob porodu pa naj bi bil prisoten tudi igralec. Ryan naj bi bil oče male dojenčice.

Nekdanje dekle Ryana Phillippa Alexis Knapp, ki zatrjuje, da je igralec oče njenega otroka, je prejšnji petek, prvega julija, rodila punčko. Ob rojstvu male dojenčice Kai naj bi bil navzoč tudi igralec. "Je dober oče in ne glede na to, ali je otrok njegov ali ne, ji hoče biti v podporo," je povedal neimenovani vir. "Alexis pa je resnično vznemirjena, da je mama."

Še vedno sicer ni potrjeno, ali je Ryan resnično oče otroka, vendar naj bi v prihajajočih tednih opravil test očetovstva in razjasnil zadevo. Manekenka in igralka, s katero sta bila v kratkotrajni zvezi do septembra 2010, pa je že prej povedala, da ne pričakuje, da bi igralec prevzel odgovornost za otroka. "Ryana ni nikoli prosila za kakršnokoli pomoč, niti je ne pričakuje," je pojasnil njen tiskovni predstavnik.

Igralec ima že dva otroka, 11-letno Avo in sedemletnega Deacona s svojo nekdanjo ženo Reese Witherspoon.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.