Magazin > VIP
225 ogledov

Sandra ni privolila v poroko z Mišem

Sandra je bila zelo presenečena nad Mišovo snubitvijo in ni vedela, kako naj se Žurnal24 main
V finalni oddaji resničnostnega šova Big Brother je Mišo Kontrec Sandro Auer zaprosil za roko.

Potem ko sta se Sandra in Mišo izselila iz hiše Big Brother in prišla v studio, je Mišo na presenečenje vseh Sandro pred vesoljno Slovenijo zaprosil za roko. Pokleknil je na kolena, prav tako Sandra, nato pa sta se objela. Ker mu Sandra ni takoj dala odgovora, jo je voditeljica Nina vprašala, če to pomeni, da je privolila.

Zmagovalec šova Big Brother slavnih je Jože Činč. Preberite na tej povezavi.

Odgovor je bil pritrdilen, a je Sandra preslišala njeno vprašanje, zato se je odzvala z odgovorom "ja". S tem pa ni imela priložnosti, da odgovori, saj so že vsi mislili, da je privolila. "Nina me je poklicala, jaz pa sem se odzvala z vprašanjem: 'Ja?'. In zdaj se je to vzelo tako, kot se je," je pojasnila Sandra in dodala, da se želi z Mišem bolje spoznati zunaj Big Brotherja. In kaj bi odgovorila Mišu, če bi ji dali priložnost za odgovor? "Ne vem, kaj bi rekla."

Sandra in Mišo sta si bila med bivanjem v hiši Big Brother zelo naklonjena. Prvič sta se poljubila po igrici resnica ali izziv, drugič pa, ko sta odigrala filmski prizor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.