Magazin > VIP
29 ogledov

Sestra Mariah Carey umira

Mariah Carey Žurnal24 main
Starejša sestra slavne pevke Mariah Carey, Alison, nekdanja odvisnica, dvakrat pa so jo tudi aretirali zaradi prostitucije, boleha za rakom na jetrih in naj bi imela pred sabo le še nekaj mesecev življenja.

Alison Carey Scott se je v zadnjih letih soočala predvsem z zdravstvenimi težavami zaradi okužbe z virusom HIV, zdaj pa so ji zdravniki diagnosticirali še raka. Kot poroča National Enquirer, je njeno stanje zelo resno, vendar "ne zaradi aidsa, ampak raka na jetrih", kot je povedala Alison za zgoraj omenjeni medij. Zdravniki glede njenega stanja niso nič kaj optimistični. "Njen imunski sistem je močno oslabljen zaradi okužbe s HIV-om, zato je njeno preživetje še bolj ogroženo. Rekel bi, da ima pred seboj le še nekaj mesecev življenja," je mnenja losangeleški onkolog Herman Kattlove. Mariahina sestra pa naj bi trenutno ponujala svoje storitve spremljevalke zdravnikom, ki bi ji v zameno omogočili protibolečinske tablete, še poroča National Enquirer.

Mariah, ki se sicer trenutno mudi v Franciji, kjer sta si z možem Nickom Cannonom vnovič izmenjala poročne zaobljube, naj sicer ne bi še nič vedela o Alisoninem zdravstvenem stanju. Pevka se je sicer pozimi soočala že z moževimi bitkami zaradi redke oblike avtoimunske bolezni lupus nefritis. "Mariah je z Nickovimi zdravstvenimi težavami preživljala pekel. Zdaj bo Alisonina tragedija dvojni udarec zanjo," je prepričan neimenovani vir.

Sestri sicer nista v najboljših odnosih že od začetka Mariahine kariere, vendar jo je pevka vseeno podpirala pri njeni bitki z odvisnostjo od drog in je celo plačala njeno zdravljenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.