Magazin > VIP
71 ogledov

Silikon šov na nemškem RTL-u

Micaela Schäfer youtube.com
Na nemškem RTL-u so pretekli teden začeli z novo sezono resničnostnega šova Jaz sem zvezda, spravite me od tu. Moški kandidati umirajo od vročine, a ne zaradi avstralskega sonca.

V šovu je namreč tudi znana nemška nagica Micaela Schäfer, ki je očitno alergična na tkanine. Čeprav v avstralski džungli mrgoli mrčesa, strupenih pajkov in kač, se lepotička po tropskem gozdu najraje podi gola oziroma v modrčku in s trakcem med nogami. Ko je morala na preizkušnjo, so jo producenti, ki bi sicer storili vse za visoko gledanost, prosili, naj si obleče vsaj bikini, a lepotica se ni dala motiti. "Tako so oblečeni avstralski staroselci," se je glasil njen argument.

Iz lepotice, čeprav je doslej hrabro prestala vse še tako nagnusne preizkušnje, se norčujejo tako njeni sostanovalci kot oba voditelja. Ker je na Micaelinem umetnem dekolteju veliko brazgotin, sta se Sonja in Dirk pretekli teden pošalila: "Treba ji je povedati, da je 'doktor' na Poljskem zelo razširjeno osebno ime."

"Na hčer sem ponosna. Ima telo, ki ga lahko brez sramu pokaže," se je na vprašanje medijev, ali se sramuje nastopa hčere, odzvala zvezdničina mati, a obenem dodala, da bi svojo deklico seveda raje videli oblečeno kot slečeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.