Magazin > VIP
87 ogledov

Slavni sin: Je izginotje 16-letnika povezano s starim tvitom?

Donal Logue
Sin ameriškega igralca je že lansko leto napisal tvit, ki zdaj buri duhove.

RadarOnline piše, da je newyorška policija potrdila, da je mladoletnik, visok 182 centimetrov in težak 83 kilogramov, pogrešan od 26. junija. Šestnajstletnika še niso našli. Nazadnje so ga videli pred tremi dnevi, točno ob 15. uri, poroča policija. Policija poroča, da je sin ameriškega igralca Donala Logueja v času, ko so ga nazadnje videli imel jakno z vojaškim vzorcem, siv pulover s kapuco, kavbojke in sivo čepico.

jade logue | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Igralec je o izginotju sina Jada najprej pisal na Twitterju, vendar je objavo kasneje zbrisal. Tudi tam je napisal, da je njegov sin pogrešan in dodal podrobnosti o njem.

Jade je že lansko leto aprila na Twitterju izrazil, da ga skrbi, kaj se dogaja z ljudmi, ki priznajo, da so transseksualci. "Hura za vse, ki so transseksualni. Komaj čakam, da me bodo napadali samo zato, kar sem in ker ne bodo našli boljšega razloga."

Je morda njegovo izginotje povezano s staro objavo na Twitterju? Je Jada skrbelo, kako bi okolica reagirala, če bi izvedela, da je transsekualec?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.