Magazin > VIP
8199 ogledov

Smrt v družini Tima Koresa

tim kores
Naš pevec žaluje.

Tim Kores je do svojih oboževalcev vedno iskren in na Instagramu deli tako dobre kot slabe plati življenja. Včeraj pa je sporočil eno najbolj tragičnih novic, umrla je njegova babica, na katero je bil izjemno navezan. "Odšla je naša draga babica Ana in s sabo vzela tudi del mene … Od nje se bomo poslovili v petek 16. 6. 23 na pokopališču v Radljah ob Dravi ob 13. uri," je zapisal in objavil serijo fotografij, ki dokazujejo, da sta bila z babico prava prijatelja, ki sta si delila tudi smisel za humor. Timu in družini izrekamo globoko sožalje.

Kako povezan je Kori s svojo družino, je za Žurnal24 razkril nedavno. Zelo ga je tudi prizadelo, ko sta se v najstniških letih ločila njegova starša. "Čeprav je prav, da težav nista reševala pred nami, pa je bil zame šok toliko večji, ker nisem imel občutka, da je v zakonu mojih staršev kaj narobe. Takrat sem bil v osmem razredu in bil sem tako potrt, da nisem šel niti na valeto," je povedal aprila. 

"Staršema se žal ni izšlo, kar je škoda, a vse se zgodi z razlogom in danes si ne predstavljam, da bi bilo drugače, ker me je vse to izoblikovalo. Hitreje sem odrasel in se postavil na svoje noge. Starša sta se borila vsak zase in čeprav nam nikoli ni nič manjkalo, sta nas naučila, da moraš znati zaslužiti sam. To je zelo dobra lekcija, ki sem jo obrnil sebi v korist tudi s poslovnega vidika," pravi Tim, ki se  z obema staršema odlično razume. Kdo mu je takrat stal ob strani, pa preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice