Magazin > VIP
6157 ogledov

Tim Kores o najtežji preizkušnji, takrat je zamudil celo ta življenjski dogodek

tim kores
Ta izkušnja ga je v življenju najbolj zaznamovala.

Danes je uspešen voditelj in glasbenik z dobro poslovno žilico in Tim Kores Kori pravi, da ga je v to izoblikovala ravno najtežja preizkušnja v njegovem življenju. To je bila ločitev staršev ob koncu osnovne šole. "Čeprav je prav, da težav nista reševala pred nami, pa je bil zame šok toliko večji, ker nisem imel občutka, da je v zakonu mojih staršev kaj narobe. Takrat sem bil v osmem razredu in bil sem tako potrt, da nisem šel niti na valeto," je za zurnal24.si razkril Kori.

A je iz te izkušnje potegnil najboljše. "Takrat sem se začel družiti s sošolcem, ki je imel podobno, a še težjo izkušnjo, že takrat je bil zelo pameten. Prav on mi je pokazal dobro glasbo, Elvisa ... in mi vzbudil ljubezen do živali. Staršema se žal ni izšlo, kar je škoda, a vse se zgodi z razlogom in danes si ne predstavljam, da bi bilo drugače, ker me je vse to izoblikovalo. Hitreje sem odrasel in se postavil na svoje noge. Starša sta se borila vsak zase in čeprav nam nikoli ni nič manjkalo, sta nas naučila, da moraš znati zaslužiti sam. To je zelo dobra lekcija, ki sem jo obrnil sebi v korist tudi s poslovnega vidika," pravi Tim, ki se  z obema staršema odlično razume.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice