Šport > Nogomet
11484 ogledov

Nov udarec za zvezdnika Barçe v zaporu: tokrat mu ga je zadala žena

Dani Alves in Joana Sanz Profimedia
Nekdanji veliki zvezdnik Barcelone Dani Alves prejel novo slabo novico.

Nekdaj ikona Barcelone, eden bolj prepoznavnih obrazov Barcine ekipe v času Xavija in Inieste, se je v začetku letošnjega leta znašel v hudem škandalu, ko se je prav v Barceloni, ki mu je v preteklosti prinesla toliko uspehov, znašel v zaporu zaradi domnevnega posilstva 23-letnice. 

Zapor Legenda Barce Šport V zaporu deli avtograme, to so podrobnosti domnevnega posilstva

Zdaj je v zapor, kjer je bil priveden zaradi odreditve pripora zaradi možnosti pobega iz države, prejel nove slabe novice. Njegova žena Joana Sanz je namreč zaprosila za ločitev, potem ko je prebirala umazane detajle z zaslišanj domnevnega posilstva v diskoteki Sutton v Barceloni.

Dani Alves Obtožen posilstva Šport Bivši zvezdnik Barce v vse večjih težavah: žrtev opisala intimni tatu

Novico o oddani vlogi za razvezo je brazilski nogometaš izvedel kar od svojih odvetnikov, saj se z ženo še nista uspela videti. Joana Sanz je sicer Španka, ki je bila rojena na Tenerifih, kariero pa si je ustvarila kot manekenka. Kot poroča španski As, gre za dokončno odločitev, od katere Sanzova ne bo odstopala, ne glede na to, kaj bo odločilo sodišče. Prepričana je namreč, da se ji je Dani Alves izneveril.

Tako kot Dani Alves tudi Sanzova ne preživlja najbolj rožnatih trenutkov v svojem življenju, saj je v roku enega tedna najprej izgubila mamo, zdaj pa očitno še moža. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.