Šport > Nogomet
3067 ogledov

Bivši zvezdnik Barce v vse večjih težavah: žrtev opisala intimni tatu

Dani Alves Profimedia
Saga Danija Alvesa, ki je obtožen posilstva, dobiva nove razsežnosti.

Brazilski nogometni reprezentant in nekdanji član Barcelone Dani Alves preživlja težke čase, potem ko ga je 23-letnica v Barceloni obtožila posilstva. Zaradi možnosti odhoda iz države sodnica ni odobrila varščine, domnevna žrtev pa se ni želela pogajati za odškodnino, tako da bo Brazilec, če ne bo prišlo do spremembe, sojenje pričakal v priporu.

Španski mediji so sicer poročali, da je v ponedeljek Alves bil premeščen v manjši zapor Brians 2, kjer ima lastno celico z lastnim tušem. Za to so se na sodišču sicer odločili zaradi varnostnih razlogov. Brazilcu sicer, v kolikor bo tožilstvu uspelo dokazati zločin, grozi od štiri do dvanajst let zapora.

Dani Alves Spolni napad Šport V Barceloni priprli legendarnega Danija Alvesa

Spomnimo: brazilskega nogometnega reprezentanta Alvesa so v Barceloni, kjer je preživel večji del kariere, privedli v pripor na zaslišanje zaradi obtožb spolnega napada. Ta se naj bi se zgodil v noči s 30. na 31. december v priljubljenem nočnem klubu katalonske prestolnice Sutton de Barcelona. 23-letnica je nogometaša prijavila 2. januarja, v prijavi pa je trdila, da se jo je neprimerno dotikal, nato pa ji sledil do stranišča. Tam naj bi jo tudi zaklenil in posilil. 

Grozljivi zapisi iz obtožnice

Dnevnik La Vanguardia se je sicer dokopal do zapisnika zaslišanja 23-letnice. Po besedah mladenke se je slednja upirala, toda Alves je bil premočen, tako da zlorabe ni mogla preprečiti. Omenjeni časopis sicer navaja, da se je 23-letnica v omenjeno diskoteko podala večkrat, tokrat v družbi prijateljice in sestrične. Tam je bila v družbi Mehičanov povabljena v zasebni prostor, kjer je bil tudi Dani Alves. Slednji naj bi puncam častil pijačo, ki pa so jo zavrnile. Prav družba Mehičanov naj bi mladenki povedala, da gre za slavnega nogometaša, saj ga sama ni (pre)poznala. 

Kot je še dodala mladenka, je bil Alves zelo vztrajen in težak, približal se ji je s hrbta in ji govoril stvari, ki jih sama ni razumela, saj so bile "najbrž izrečene v portugalščini". Prav tako naj bi Alves dvakrat grobo prijel njeno mednožje, pri čemer se je žrtev umaknila. Nato naj bi jo Alves povabil v drug prostor, za katerega je sama mislila, da gre za še en VIP-prostor. "Že ko sem vstopila, sem mu rekla, da želim oditi, a mi je dejal, da ne morem," besede 23-letnice prenaša La Vanguardia. Kot še piše omenjeni časnik, naj bi od nje zahteval, da mu pove, da je njegova "k***ica". 

Aretacija Danija Alvesa Legendarni Brazilec Šport Nogometni velikan po obtožbi o spolnem napadu ostal še brez kluba

Kot je dodala žrtev, je nato Alves spustil straniščni pokrov in od 23-letnice zahteval felacijo. "Vztrajala sem, da želim oditi, toda dvignil mi je obleko," je razložila mladenka, ki trdi, da se je temu upirala. "Začel mi je dajati klofute. Felacije nisem izvedla. S hrbtom me je obrnil proti umivalniku z dvignjeno obleko in začel drgniti svoj penis ob mene, nato pa me naslonil na školjko in na silo penetriral vame," je še opisala žrtev, ki je ob tem utrpela odrgnine na kolenu. "Upirala sem se, toda bil je precej močnejši od mene," je še dodala 23-letnica. Nato sta s stranišča odšla vsak svojo pot, zahteval je, da on odide prvi, je še pojasnila.

Ko je s stranišča prišla vsa raztresena, so se skupaj s preostalima dekletoma hitro pobrale iz diskoteke. Alves je diskoteko zapustil pred njo, skupaj s prijateljem, mehiškim kuharjem. Ko so dekleta zapuščala diskoteko, jo je opazil eden od varnostnikov, s katerim je kramljala, predno je vstopila. Vprašal jo je, kaj se je zgodilo, nato pa so o vsem skupaj obvestili policijo.

Španski mediji so sicer te dni še poročali, da je 23-letnica detajlno opisala domnevno posilstvo, medtem naj bi razkrila tudi tatu na spodnjem delu Alvesovega trebuha, kar naj ne bi sovpadlo z Alvesovo prvotno izjavo, ki jo je podal. Kot poroča El Mundo, je 23-letnica dejala, da naj bi Brazilec imel na spodnjem delu trebuha tetovažo v obliki polmeseca, ki da je bila med (prisiljenim) odnosom ves čas dobro vidna. Alves je nato spremenil izjavo in dodal, da je dekle v odnos privolilo. Prvotno naj bi dejal, da mu je mladenka na stranišču le sedla na mednožje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.