Šport > Nogomet
646 ogledov

V Barceloni priprli legendarnega Danija Alvesa

Aretacija Danija Alvesa Profimedia
Legendarni Daniel Alves je pristal na zagovoru zaradi domnevnega spolnega napada.

Brazilskega nogometnega reprezentanta Daniela Alvesa so v Barceloni, kjer je preživel večji del kariere, privedli v pripor na zaslišanje zaradi obtožb spolnega napada.

Ta se naj bi zgodil v noči s 30. na 31. december v priljubljenem nočnem klubu katalonske prestolnice, poročajo španski mediji.. Ženska je nogometaša prijavila 2. januarja, v prijavi pa je trdila, da se jo je neprimerno dotikal, nato pa ji sledil do stranišča.

Nogometaš je potrdil, da je bil takrat v nočnem klubu, vendar je zanikal kakršno koli napačno ravnanje in zasebni španski televizijski postaji Antena 3 v začetku tega meseca povedal, da ženske ni nikoli niti videl.

Dani Alves | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bil sem tam, na tistem mestu, z več ljudmi, ki so se zabavali. Vsi vedo, da rad plešem. Imel sem se dobro, a kakršnega koli nadlegovanja ni bilo," je dodal nekdanji igralec Barcelone, Juventusa in Paris Saint-Germaina, zdaj pa član mehiškega Pumasa.

Sodišče v Barceloni je v začetku tega meseca sporočilo, da je začelo preiskavo domnevnega kaznivega dejanja spolnega napada na podlagi pritožbe, ki jo je vložila ženska.

Dani Alves, Neymar V nočnem klubu Šport Legendarni član Barcelone obtožen spolnega napada
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice