Šport > Nogomet
1101 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je počel Dani Alves med prostim strelom Lionela Messija

Dani Alves Reševalni pas/Twitter
Splet je preplavila fotografija Danija Alvesa, ki se je med prostim strelom Lionela Messija zatekel k drastičnim ukrepom.

Nogometaši Brazilije so v polfinalu Copa Americe premagali Argentino z 2:0, daleč najboljši vtis na tekmi pa je pustil 36-letni Dani Alves.

Lionel Messi Copa America Šport Dvoboj Brazilije in Argentine dal prvega finalista

Legendarnega desnega bočnega branilca brazilske reprezentance leta več kot očitno ne motijo, saj je bil celotno tekmo zelo razpoložen, sodeloval je v številnih napadalnih akcijah, obenem pa ni pozabil na svoje obrambne naloge.

Bil je tudi ključni mož pri prvem brazilskem zadetku, ko sta Roberto Firmino in Gabriel Jesus zgolj dokončala, kar je on začel, ko je s svojimi preigravanji iz igre vrgel nekaj argentinskih nogometašev.

Lionel Messi Besni Messi: Šport "VAR kličejo za vsako sr..., nam pa niso dosodili enastmetrovki"

Toda poteza dneva ni bila niti njegova vloga pri prvem zadetku Brazilije, pač pa njegovo početje tekom prostega strela Lionela Messija. Medtem ko so bili njegovi soigralci skoncentrirani na postavitev živega zidu, se je Dani Alves za njihovimi hrbti zatekel k molitvi. Očitno je pomagala, saj izjemni Argentinec ni uspel zadeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice