Šport > Nogomet
8274 ogledov

Alves obrisal smrkelj v Ronaldov dres

ronaldo alves Reševalni pas/Twitter
Brazilski nogometaš je prestopil mejo dobrega okusa.

Na zelenici stadiona Park princev, kjer sta se na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov pomerila PSG in Real Madrid, so gledalci lahko uživali v obračunu dveh starih znancev, Cristiana Ronalda in Danija Alvesa.

Ronaldo, strelec prvega zadetka za Real, je imel veliko sreče, da je ostal na zelenici, potem ko je v 15. minuti srečanja z nogo brcnil proti Brazilcu, ko mu je ta kazal hrbet. Če bi Alvesa zadel, bi ga glavni sodnik Felix Brych lahko kaznoval tudi z rdečim kartonom.

Alves mu je v nadaljevanju srečanja vrnil milo za drago, ko si je z roko obrisal nos in smrkelj razmazal po Ronaldovem rokavu. Branilec Paris Saint-Germaina je priložnost za maščevanje izkoristil med pokrivanjem portugalskega napadalca, ko je imel Real na voljo udarec iz kota.

Tekme Lige prvakov si lahko ogledate na programih SportKluba (SK).

Alves in Ronaldo sta stara znanca še iz časov, ko je bil Brazilec član Barcelone (2008-2016), po včerajšnjih dogodkih pa lahko mirne vesti trdimo, da se njun odnos v zadnjih dveh letih, odkar je branilec zapustil katalonsko prestolnico, ni kaj bistveno otoplil.

PREBERITE ŠE: nasser al-khelaifi "Vse to za tole?" Šport PSG-jev načrt padel v vodo, predsednik jezen na igralce dani alves Smrt kolega Šport Alves izzval ogorčenje: "Ali smo pretreseni? Nismo"

Komentarjev 1
  • tomislav 14:03 08.marec 2018.

    To, da ga je Ronaldo hotel brcnit v rit, pa ni nagnusno. Jaz bi se na Alvesevem mestu kar useknil v rokav.

Sorodne novice