Šport > Nogomet
837 ogledov

Porabili 1,2 milijarde za ... nič

Kylian Mbappe
Pri francoskem prvaku vre.

PSG je sinoči še drugič klonil proti madridskemu Realu in v osmini finala lige prvakov izpadel s skupnim rezultatom 2:5. V pariškem klubu so se po novem neuspehu začeli zvoniti vsi alarmi.

Samo v zadnjem poletnem prestopnem roku je bogata katarska uprava za okrepitve namenila 418 milijonov evrov, prišla sta Neymar (222 milijonov) in Kyllian Mbappe (180 milijonov), njen cilj pa je bil predvsem slavje na finalni tekmi v Kijevu. A tudi tokrat so bili Parižani prekratki, trenerja Unaija Emeryja pa po predvidevanjih na klopi ne bo obdržala tudi popolna dominacija v francoskem nogometnem prostoru. Pojavljajo se že informacije, da bo Španca kot glavni trener nadomestil prav tokratni krvnik Zinedine Zidane.

Cristiano Ronaldo Liga prvakov Šport Real izločil PSG

PSG je po prihodu Nasserja Al-Khelaifija v klub leta 2011 sicer za okrepitve porabil krepko več kot milijardo evrov, a dlje kot do četrtfinala lige prvakov ni prišel, v zadnjih dveh sezonah sta ga v osmini finala izločila Barcelona in Real Madrid. "Zdaj se bomo najprej umirili, sedli in vse skupaj premislili. Šele nato bomo sprejeli odločitev," je za Canal+ po novem neuspehu izkavil Al-Khelaifi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.