Šport > Nogomet
3431 ogledov

Messi udaril po organizatorjih: "To je sramota."

argentina messi Epa
Argentina se je z zmago proti Venezueli uvrstila v polfinale južnoameriškega prvenstva.

Za zmago "gavčev" z 2:0 sta poskrbela Lautaro Martinez v deseti in Giovani Lo Celso v 74. minuti. Argentinci, ki so v zadnjih dveh izvedbah tekmovanja (2015, 2016) izgubili proti Čilencem, se bodo v polfinalu pomerili z Brazilci.

argentina messi Copa America Šport Brazilija v polfinalu proti Argentini

Kapetan argentinske reprezentance Lionel Messi tudi tokrat ni prikazal svoje najboljše forme, doslej pa je na štirih tekmah dosegel samo en zadetek. Tudi sam je priznal, da na turnirju ne igra v skladu s svojimi sposobnostmi, ob tem pa je izrekel tudi nekaj kritik na račun organizatorjev.

"To ni moja najboljša Copa America," je priznal trikratni finalist tekmovanja. "Igrišča so zelo slaba. Sramota, da se takšno tekmovanje igra na tako slabih zelenicah. Težko je voditi žogo, ki odskakuje kot zajec na vse strani. Lahko se samo prilagodimo. Grozno. To samo še otežuje posest, odboji so slabi, težko je voditi napad," se je pritožil zvezdnik Barcelone.

O vlogi favorita na polfinalni tekmi z Brazilijo ni želel razpravljati. "Težko je reči, kdo je favorit. Vem le to, da še niste videli najboljše Argentine. Zavedamo se, da bo težko. Brazilija igra doma in imela bo podporo navijačev. Mi se počutimo dobro in delujemo kot prava ekipa. Zelo spoštujem Brazilce, vendar pričakujem dober rezultat in uvrstitev v finale," je napovedal.

Komentarjev 5
  • domen31 19:48 01.julij 2019.

    Če hejtate na Messija kaj niti berete to.

  • maj21 10:15 30.junij 2019.

    Če ti ne gre se ne pritoževat na razmere

  • bebo2 16:45 29.junij 2019.

    Kaj pa on ve kaj je to trava!

Sorodne novice