Šport > Nogomet
41 ogledov

"Ko Barçini navijači gledajo Danija Alvesa"

dani alves EPA
Brazilski branilec Dani Alves je prvo ime obeh polfinalnih tekem Lige prvakov med Juventusom in Monacom.

Družbena omrežja pojejo hvalnice nekdanjemu nogometašu Barcelone, ki je v polfinalu Lige prvakov prispeval tri podaje in zadetek ter tako ključno pripomogel k uvrstitvi v finale.

Alves je po mnenju številnih nogometnih navijačev dokazal, da je Barcelona naredila veliko napako, ko ga je leta 2016 prodala Juventusu.

"Dani Alves je lastnoročno priigral zmago Juventusu. Tri podaje, en zadetek. Norost," se je glasil eden od komentarjev na družbenih omrežjih. "Barça je bila mnenja, da z Alvesom ni vredno podaljšati pogodbe," pa je poudaril nek drug navijač.

O smiselnosti odločitve katalonskega velikana so se spraševali tudi na spletni strani Goal.com, kjer so objavili komentar z naslovom: "Kaj, hudiča, je mislila Barcelona, da je prodala Danija Alvesa?"

Prihodnost brazilskega reprezentanta je bila pred nekaj meseci pod vprašajem, saj si je novembra lani zlomil nogo. Pol leta kasneje velja za enega ključnih mož v ekipi Massimiliana Allegrija. "Moramo zmagati. Naučili so me, da se takšnih tekem ne igra, ampak zmaguje. Nasprotnik bo enakega mnenja, a to je naš trenutek," je po uvrstitvi v finale povedal Alves.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.