Šport > Nogomet
889 ogledov

Neymarjev soigralec: "Pojasnil sem mu, da mora spremeniti obnašanje"

Neymar
Brazilski zvezdnik Neymar se je po Svetovnem prvenstvu znašel pod plazom kritik zaradi sebične igre ter igralskih vložkov. Njegov soigralec Dani Alves je mnenja, da bi mu te kritike lahko celo pomagale.

Nad Neymarjevim nastopom na Mundialu se je najbolj zgražala nogometna legenda Eric Cantona, pridružili pa so se mu tudi številni še aktivni nogometaši. Število kritikov pa se je še povečalo po zadnjih dveh tekmah Brazilije z ZDA in Salvadorjem, ko je Neymar ponovno uprizoril svoj šov, kljub temu da je obljubil, da se bo spremenil.

Neymar Video Šport Neymar se po novem simuliranju pritožuje čez odnos sodnikov

"V življenju se ti zgodijo stvari, po katerih postaneš bolj zrel in ugotoviš, da se moraš obnašati profesionalno. Ogromno sem se pogovarjal z Neymarjem, mislim da je izkušenejši in da bo norčevanje, katerega je bil deležen tekom Svetovnega prvenstva, spremenilo njegovo obnašanje," je temo o Neymarju začel njegov soigralec iz brazilske reprezentance in PSG-a Dani Alves.

"Moraš pustiti tega otroka znotraj sebe nekje na poti in postati moški, ko pa to narediš, tvoja dejanja in tvoj odnos dobi na teži. Povedal sem mu, da če mu vsi ponavljajo eno in isto ter ne zgolj en človek ali dva, potem delaš nekaj narobe, moraš se spremeniti," je dodal 35-letni branilec ter zaključil: "Vsi imamo svoje napake, toda ne smemo jih zmeraj zadržati, moramo poizkušati napredovati kot osebe."

dani alves | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.