Šport > Nogomet
592 ogledov

Neymar se po novem simuliranju pritožuje čez odnos sodnikov

Neymar Epa
Brazilca Neymarja je zelo razjezilo, da je na prijateljski tekmi prejel rumeni karton zaradi simuliranja.

Brazilski zvezdnik Neymar se je pritožil čez status, ki ga ima pri nogometnih sodnikih, potem ko je na tekmi proti Salvadorju dobil rumeni karton zaradi simuliranja.

Neymar PSG Šport "Jokica" Neymar odgovoril kritikom, Di Maria zadel direktno iz kota

Zvezdnika PSG-a se že dolgo drži sloves, da pade, ko ga nasprotnik zgoj grdo pogleda ter da izkorišča vsako priložnost za teatralne padce. 

Toda na prijateljski tekmi proti Salvadorju mu sodnik ni nasedel. Namesto da bi pokazal na belo točko, je sodnik Neymarja za igralski vložek nagradil z rumenim kartonom. Pri vsem tem pa je le stežka zadrževal smeh.

Kot kaže, so sodniki končno spregledali Neymarja, kar pa je brazilskega zveznika zelo razjezilo: "Ne vem, s čim sem si zaslužil takšen sloves. Želim si, da bi se to končalo. To kaže na pomanjkanje spoštovanja, ne samo do mene, temveč tudi do mojih soigralcev."

"Igrati z rumenim kartonom je zelo neprijetno. Tip pride soditi Braziliji, velikemu imenu v svetu nogometa in potem naredi to. Mislim, da to ni prav. Da ni dosodil enajstmetrovke še sprejmem, toda ne razumem, zakaj mi je moral pokazati rumeni karton," se je čez ameriškega sodnika Jaira Maruffo pritoževal Neymar.

neymar Po tekmi Šport Tako je ravnal Neymar, ko je do njega pritekel deček

Brazilija je sicer zmagala 5:0. Neymar je odigral zelo dobro tekmo, saj je enkrat zadel ter kar trikrat asistiral. Med strelce so se vpisali še Richarlison, Philippe Coutinho in Marquinhos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.