Šport > Nogomet
4293 ogledov

Legenda Barcelone zapušča klub

Dani Alves Profimedia
Dani Alves še drugič zapušča Barcelono.

Brazilski nogometaš Dani Alves je sporočil, da končuje sodelovanje s katalonskim velikanom Barcelono, poroča francoska tiskovna agencija AFP. To pomeni, da bo zdaj 39-letni nogometaš že drugič zapustil blaugrano, v Barcelono se je namreč lani vrnil po petih letih.

V prejšnji sezoni se je Alves vrnil v svoj nekdanji klub, a je imel le kratkoročno pogodbo, danes je sporočil, da sodelovanja s Katalonci ne bodo obnovili.

"Rad bi se zahvalil vsem v klubu, ki so mi dali priložnost, da sem lahko še enkrat oblekel ta čudoviti dres. Presrečen sem," je na družbenih omrežjih zapisal Brazilec.

Skupno je v dveh ciklih, prvi je bil precej daljši med letoma 2008 in 2016, za Barcelono zbral 408 tekem. Kot nogometaš Barcelone pa je osvojil šest naslovov španskega prvaka, tri naslove v ligi prvakov ter štiri španske pokalne lovorike.

Alves je sicer tudi še kandidat za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Katarju, za Brazilijo pa je nazadnje odigral dve junijski prijateljski tekmi z Japonsko in Južno Korejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.