Šport > Nogomet
435 ogledov

Sanjski debi Danija Alvesa za svoj nov klub

Dani Alves Reševalni pas/Twitter
Dani Alves je že na svojem debiju za Sao Paulo dosegel zadetek... in to odločilni za zmago!

Za nami je še 15. kolo brazilskega prvenstva, katerega je zaznamoval debi legendarnega Danija Alvesa, najtrofejnejšega igralca v zgodovini nogometa.

dani alves Selitev Šport Alves uresničil sanje

Legendarni Brazilec pa je dokazal, da kljub svoji vrnitvi v domovino še ni za staro šaro. Na debiju za svoj novi klub, Sao Paulo, je namreč dosegel odločilni zadetek za zmago.

Dani Alves je svoj debi dočakal v 15. kolu prvenstva, na domačem obračunu proti Ceari, pred več kot 47.000 gledalci. Edini zadetek na tekmi je dosegel v 40. minuti, ko se je kljub svoji poziciji branilca v stilu najboljših napadalcev znašel v kazenskem prostoru ter premagal gostujočega vratarja.

To je bil 51. klubski zadetek v karieri desnega bočnega branilca, ki se je tako vpisal med strelce že v svojem petem klubu.

Sao Paulo se po 15. krogu prvenstva nahaja na 5. mestu, s tremi točkami zaostanka za drugoplasiranim Flamengom ter petimi za vodilnim Santosom, a ima ekipa Danija Alvesa na svojem kontu tudi tekmo manj od vseh ostalih neposrednih konkurentov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice