Šport > Nogomet
8843 ogledov

Nogometašu odrezali genitalije in ga skoraj obglavili

Daniel Correa Freitas Reševalni pas/Twitter
V Braziliji so nogometašu Sao Paula odrezali genitalije ter ga skoraj popolnoma obglavili, truplo pa odvrgli v grmovje ob cesti.

Grozljive novice prihajajo iz Brazilije. Vezista brazilskega velikana Sao Paula Daniela Correo Freitasa (24) so v mestu Curitiba našli mrtvega v grmovju ob cesti.

Mediji poročajo, da je bil ofenzivni vezist slavnega kluba, ki je bil to sezono posojen v drugoligaša Sao Bento, grozljivo umorjen ter iznakažen. Glava mu je bila skoraj poponoma odrezana, medtem ko so bile njegove genitalije odsekane, razrezane ter postavljene ob njegovo mrtvo truplo.

O policijski preiskavi dogodka zaenkrat ni skoraj nobenih informacij, znano je le, da so truplo v soboto odkrili naključni mimoidoči v delu mesta, ki je znan po tem, da se tu in tam pojavijo trupla.

"Vse kaže na usmrtitev na ulici, telo pa je bilo nato odvlečeno kakšnih 30 metrov do grmovja," je edino, kar je znano iz preiskave.

Daniel Correa Freitas, sicer v Braziliji poznan kot "Daniel" je svojo kariero začel v Botafogu, leta 2015 pa se je preselil v Sao Paulo, kjer pa ni dočakal prave priložnosti, zato je zadnji dve leti preživel kot posojen igralec pri Coritibi, Ponta Preti in nazadnje Sao Bentu.

Njegov matični klub Sao Paulo je takoj izrazil svoje sožalje zaradi smrti svojega ofenzivnega vezista: "Nogometni klub Sao Paulo obžaluje smrt vezista Daniela Corree Freitasa. Klub bi rad izrazil svoje najgloblje sožalje njegovi družini in prijateljem."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice