Šport > Nogomet
29 ogledov

Chelseajevih 35 milijonov ni dovolj

Neymar in Lucas EPA
Lucas Rodrigues Moura da Silva ostaja v Sao Paulu, saj je brazilski klub zavrnil 35 milijonov evrov, ki jih za mladeniča ponuja Chelsea.

Nadarjeni 19-letni vezist Lucas Rodrigues Moura da Silva je za Sao Paulo v 63 nastopih zabil 16 golov, evropske skavte pa je navdušil tudi v dresu brazilske reprezentance. Kot prvi od evropskih velikanov je v akcijo stopil Chelsea, ki je za mladeniča ponudil 29 milijonov funtov, kar znaša nekaj manj kot 35 milionov evrov. A ponudba modrih je naletela na gluha ušesa.

Že novembra je Lucasov agent sicer izdal, da se poleg Chelseaja za mladeniča resno zanimata tudi Inter in Liverpool. "Trenutno nista zainteresirana. Morda se bo kaj zgodilo poleti, a Sao Paulo bo sprejel le ogromno ponudbo. Nogometaša zdaj ne želijo prodati, igralec pa je tudi zadovoljen s klubom," je dejal Lucasov zastopnik Wagner Ribeiro in trenutno ceno za prestop Lucasa postavil na okoli 79 milijonov evrov.

Lucas je bil sicer leta 2010 izbran za najboljšega igralca na južnoameriškem prvenstvu do 20 let, za člansko izbrano vrsto pa je že nastopil na desetih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.