Šport > Nogomet
9110 ogledov

Nogometašu vdrli v sobo in ga razrezali z mačeto

Daniel Correa Freitas
1/5
Twitter
Znan je razlog za brutalni umor mladega brazilskega nogometaša. Ubili so ga, ker je iz diskoteke domov odpeljal napačno dekle.

Umor brazilskega nogometaša Daniela Corree Freitasa (24) je bil v zadnjih dneh udarna novica po svetovnih medijih, predvsem zaradi brutalnosti smrti mladega nogometaša Sao Paula.

Correo, ki si je v letošnji sezoni nabiral izkušnje kot posojen igralec pri drugoligašu Sao Bentu, so našli v grmovju ob cesti, z odrezanimi in razrezanimi genitalijami ter skoraj popolnoma obglavljenega.

sveča plamen Grozljivo Šport Nogometašu odrezali genitalije in ga skoraj obglavili

Nekaj dni po umoru pa se je pojavila priča, ki je bila v času umora v sosednji sobi in je napadalci niso opazili, ki je dogajanje opisala.

"V stanovanje je vdrla četverica napadalcev, eden izmed njih je imel v rokah mačeto. Jasno sem slišala, kako je Daniel prosil za milost, ko so se spravili nad njega. Samega umora nisem videla, ker sem bila od strahu paralizirana, sem pa slišala, kaj so počeli ter nato tudi videla njegovo mrtvo telo v luži krvi. Po umoru so truplo odnesli v kamion ter se odpeljali," je pojasnila priča, ki se trenutno nahaja pod policijsko zaščito.

Brazilski mediji poročajo, da naj bi bil razlog za umor ljubosumje enega izmed napadalcev, saj naj bi v diskoteki Correa poizkušal zapeljati njegovo dekle, kar mu je tudi uspelo, saj jo je kasneje odpeljal k sebi domov.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.