Šport > Nogomet
2434 ogledov

Legendarni član Barcelone obtožen spolnega napada

dani alves Epa
Najtrofejnejši nogometaš pod preiskavo policije.

Devetintridesetletni nogometaš Dani Alves je obtožen za spolni napad v nočnem klubu v Barceloni. Po poročanju španskega ABC naj bi do incidenta prišlo v petkovih zgodnjih jutranjih urah, napadeno dekle pa je na pomoč poklicale varnostnike v klubu. Policiji je izjavila, da je Brazilec svojo roko potisnil v njeno spodnje perilo.

Odvetniki Danija Alvesa so vse skupaj zanikali in izjavili, da legendarni brazilski nogometaš ni prebil veliko časa v klubu in da v omenjeni incident ni bil vpleten. Katalonska policija je sicer odprla preiskavo.

Brazilec je v svoji karieri osvojil kar 43 lovorik, s tem pa je najtrofejnejši nogometaš v zgodovini. Član Barcelone je bil od leta 2008 po prestopu iz Seville do 2016, v klub pa se je vrnil tudi za sezono 2021/22. Vmes je branil barve PSG-ja, Juventusa in Sao Paula. Trenutno je član mehiškega kluba UNAM. Bil je tudi v kadru brazilske reprezentance na SP v Katarju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice