Magazin > VIP
42086 ogledov

Na obtožbe Jerce Legan se je odzval Milan M. Cvikl

Jerca Legan, Milan Cvikl Saša Despot Ko je bil zakon še srečen.
Milan M. Cvikl je napovedal, da bo sprožil ustrezne postopke zoper Jerco Legan.

Milan M. Cvikl se je odzval na obtožbe Jerce Legan, s katero sta v ločitvenem postopku. Leganova je namreč v intervjuju za revijo Jana spregovorila o svojem zakonu

Milan M. Cvikl je v odzivu zapisal, "da so navedbe v celoti neresnične in žaljive ter škodujejo ne le meni osebno, temveč zlasti mladoletnima otrokoma, ki ju tudi na ta način Jerca Legan namenoma odtujuje od mene. Zoper Jerco Legan bom v zvezi z lažnimi obtožbami sprožil ustrezne kazenske in druge postopke. Slednja je s tem intervjujem in objavo neresničnih dejstev v tisku prešla meje dopustnega in izpolnila znake več kaznivih dejanj zoper čast in dobro ime, kot tudi znake kaznivega dejanja kršitve tajnosti postopka". 

"Poudarjam, da so vsi postopki med mano in mojo soprogo na sodišču tajni, na kar sva bila oba posebej opozorjena, zato jih ne smem podrobneje komentirati, saj bi v nasprotnem primeru izpolnil iste znake kaznivega dejanja kot ona. Prav tako se bom v tem trenutku nadaljnjih komentarjev v zvezi z neresnično in lažno vsebino vzdržal, kot oče, predvsem zaradi zaščite mojih mladoletnih sinov," je dodal. "Prepričan sem, da so tovrstne objave, ki jih lahko prebirata moja mladoletna sinova, za njiju izredno škodljive."

Komentarjev 12
 • Avatar Leon
  Leon 10:03 08.februar 2023.

  Ali je to pustna maškarada ? Kaj pa fotke Saške danes ne bo ?

 • Plavi-mil 09:01 08.februar 2023.

  Jaz ji pa verjemem, glede na njegovo zgodovino, tip je odvraten, sploh ne vem kaj je videla na njemu.

 • Majazmaja 22:36 07.februar 2023.

  Očitno se ponavlja zgodovina njegovega prvega zakona in usoda njegovih otrok iz tega zakona ... Že takrat sem se spraševala, kako je lahko za mila Jera tako neumna, da se zapleta s tem tipom. 20 let starejši, konflikten, izgleda maščevalno ...prikaži več (kar se je izkazalo, ko je deložiral otroka iz 1. veze in ju preganjal s policijo), starikavo, skratka bljak.