Magazin > VIP
19373 ogledov

Govorice: Sta se Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl res ločila?

jerca legan cvikl, milan cvikl, piknik Zvezde pod klobuki, Saša Despot
Menda so jih na istih prireditvah opazili ločeno.

Slovenske novice danes poročajo, da se par, ki je veljal za enega najbolj složnih, razhaja. Jerca Legan Cvikl in Milan M. Cvikl naj bi se po trinajstih letih zakona razšla. Omenjen medij še piše, da sta prireditve, ki v prestolnici potekajo te dni, obiskovala ločeno. 

Jerca je sicer pogosto povedala, da si znata vzeti čas drug za drugega in kako pomembno je to v zakonu. Družina se je celo uspešno spoprijela z velikim izzivom, ko je Milan služboval v Luksemburgu in Londonu, Jerica pa je s sinovoma ostala v Ljubljani, zato je razhod presenetil vse. "Takrat smo se morali odločiti, ali ostanemo v Ljubljani ali gremo v London, ampak smo se potem zaradi otrok, ki sta se ravno dobro vpisala v francosko šolo, odločili, da mi ostanem v Ljubljani in da jih za ta kratki triletni mandat ne prestavljava ponovno. Trenutno smo tako malo razseljeni, kar je zagotovo nov izziv, tako za odnos kot za družino. Ker pa smo to prakticirali že zadnje leto v Luksemburgu, nam gre dobro. To, da nisi ves čas skupaj, je lahko tudi pozitivno," je povedala leta 2019. 

Za komentar smo poklicala oba, Jerca pravi, da položaja ne komentira, enak odgovor nam je podal tudi Milan. 

 
Komentarjev 8
  • bljitva 12:14 23.junij 2022.

    hohštaplerja brez konkurence...

  • Dusan12 10:49 23.junij 2022.

    In ti levi prasci podpirajo Zelenskega, fašista. Naša vlada podpira in gleda stran, si zatiska oči pred morijo, grobo kršenje človekovih pravic, tuje televizije prikazujejo nadčloveška mučenja, javna pretepanja z selotejpom povezanih za drevesa, kandelabre, fašisti garbajo, se na vse ...prikaži veče mogoče načine izživljajo nad do smrti pretepenimi ljudmi, ……. Tv Slovenija pa nam predvaja risanke Golob in golobica, dnevnika poročil ni več, samo še plesati nas morajo naučiti in to salso pod Kidričevim,…..

  • andrej084 10:47 23.junij 2022.

    A Milan še hodi vsako jutro h frizerji? Sicer pa je to njuna stvar, žal mi je le zaradi otrok.