Magazin > VIP
2310 ogledov

To je skrivnost zakoncev Cvikl

Jerca Legan Cvikl Stane Jerko
Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl sta po sedmih letih zakona zaljubljena kot prvi dan.

Jerca Legan Cvikl | Avtor: Stane Jerko Stane Jerko
Znana diplomatska družina Cvikl se je v začetku maja, po šestih letih življenja v tujini, vrnila v domačo Ljubljano. Jerca in Milan sta sicer poročena že sedem let, v zakonu sta se jima rodila dva sinova, zakonca pa sta še vedno do ušes zaljubljena. V čem je skrivnost?

Jerca je pred leti napisala priročnik za mladoporočence in svojih nasvetov se drži tudi v praksi. Pravi, da si z možem pogosto vzameta čas zase in da je to izrednega pomena. Pred kratkim sta tako skupaj osvojila Triglav, redno pa obiskujeta tudi kulturne dogodke in si privoščita kakšno potovanje.

"To je nujno in midva to kar redno počneva. Imava srečo, da imava krasno varuško, mojo mamo, ki ji povsem zaupam in se v času, ko sta otroka v varstvu, lahko povsem odklopim od materinskih obveznosti. Kolikor je to mogoče. Poleg časa drug za drugega, pa so za uspešen zakon pomembni tudi skupni interesi in skupni projekti, to pa zato, da zakonca skupaj rasteta in se razvijata," meni Cviklova.

Komentarjev 10
  • Jožica Jelen 11:46 18.julij 2016.

    ja pa naj baba napiše priročnik kako uspešno in srečno preživeti z eno minimalno plačo 3 ali 4 člansko družino lahko s polno ritjo sedeti na sekretu jo saj to sploh ni berljivo tako je osladno da se ti kar sladkor dvigne

  • kapibara 08:42 18.julij 2016.

    A ni en teden nazaj, jamrala, da si želi v SLO anonome..Pa sem ju oba, sedaj vidim, da jih je več, poslal, pot to, v Albanijo..

  • patron 21:27 17.julij 2016.

    kriva bosta, če dobim, dobimo diabetes od teh dveh kreatur...