Šport > Nogomet
5727 ogledov

Strahopetno: z ženo se ni želel soočiti

Joana Sanz Profimedia
Že smo pisali, da je žena Danija Alvesa zahtevala ločitev, potem ko je nekdanji zvezdnik Barcelone pristal v zaporu zaradi hudih obtožb o posilstvu v eni od diskotek v Barceloni. Tukaj so nove podrobnosti …

Pisali smo že o tem, da je razočarana žena Danija AlvesaJoana Sanz – po tehtnem premisleku trdno prepričana v svoj prav vložila zahtevek za ločitev od slavnega nogometaša. Španska manekenka, rojena na Tenerifu, je odločena, da obrne nov list v svojem življenju, ne glede na to, kako bo odločilo sodišče v primeru domnevnega posilstva Danija Alvesa zoper 23-letnico, saj je prepričana, da se ji je mož izneveril. 

Joana Sanz šok Šport Nov udarec za zvezdnika Barçe v zaporu: tokrat mu ga je zadala žena

A zdaj na dan prihajajo nove podrobnosti, in sicer se je z možem Danijem Alvesom Joana Sanz želela srečati iz oči v oči in tudi uradno sprožila zahtevek za srečanje z zapornikom, toda sam nogometaš je očitno slutil, za kaj gre, tako da je strahopetno srečanje s svojo ženo zavrnil.

Sanzovi tako ni preostalo drugega, kot da preko svojih odvetnikov odvetnikom Danija Alvesa prenese sporočilo, da z zvezdnikom, ki je nedavno postal celo najstarejši nogometaš, ki je odigral tekmo svetovnega prvenstva, ne želi biti več poročena z njim. 

Zapor Legenda Barce Šport V zaporu deli avtograme, to so podrobnosti domnevnega posilstva

A tu se zgodba še ne konča: Dani Alves je namreč, ko je prek svojih odvetnikov izvedel za zahtevek za ločitev, vendarle iz zapora poklical svojo ženo. Pogovor – tako razkriva španska novinarka Leticia Requejo, ki dela za El Programa de Ana Rosa – je namreč bil zelo kratek, Dani Alves pa ji je zaupal, da si je ne želi izgubiti in da jo ima zelo rad. "Gre za klic, ki pomeni: ne pusti me samega v teh trenutkih," je še dejala omenjena novinarka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.