Magazin > VIP
54506 ogledov

Miha Hercog o blamaži na poroki s Sašo Lendero

Miha Hercog Saša Lendero Instagram
Čeprav sta zakon zaključila, se zdi, da prebolevanja še ni konec.

Glasbenik in producent Miha Hercog v družbi Špele Grošelj in Tanje Kocman vsak teden na Planet TV komentira dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. A zdi se, da so ob ogledu ene izmed porok in izmenjave zaobljub televizijskega para, na dan privreli spomini z njegove poroke s Sašo Lendero, s katero sta se po 20 letih zveze nedavno razšla.

"Ko sem jih želel na pamet prebrati, jaz nisem nič vedel, 'zatrokiral sem', imel sem 'black out', bil sem tako črn, kot ta ekran," se je Miha spomnil svojih poročnih zaobljub. "Bila sem na njuni poroki in se spomnim tega trenutka," mu je odgovorila Špela, on pa je dodal: "Res pa je, da je bilo 40 stopinj, jaz pa sem bil zelo toplo oblečen."

Špela je želela nadaljevati ta pogovor in omenila njen najljubši trenutek na Mihovi in Sašini poroki, a je Mihi postalo vidno nelagodno, celo sklonil je glavo, zato je Špela kot izurjena voditeljica pozornost hitro preusmerila na televizijske pare. Miha je sicer še razkril, da se mu je bilo ob ločitvi lažje zaupati sestri kot prijateljem. Kaj je takrat povedala njegova sestra, si preberite TUKAJ.

Komentarjev 7
  • Pierre 16:54 25.februar 2023.

    V čem je (dodana) vrednost tega članka? Ma nehajte s temi Saškami... dost mamo!!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 13:10 25.februar 2023.

    Nepomembna državljana ! Raje pišite o ljudeh ki koristijo družbi z znanjem in dosežki !

  • Majazmaja 11:09 25.februar 2023.

    Hercog: "Ko sem jih želel na pamet prebrati, [...]" Ok, zdaj mi je jasno, zakaj je Saški počilo. Čeprav mi je tudi ona svetlobna leta od simpatičnosti ...

Sorodne novice