Magazin > VIP
41844 ogledov

Po poročanju o Mihovi novi službi se je oglasila Saša Lendero

saša lendero instagram Instagram
To sporoča Saša Lendero.

V zadnjih dneh se je veliko govorilo o novem izzivu, ki se ga je lotil Miha Hercog. Že prihodnji teden ga bomo videli v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri bo ob Špeli Grošelj in Tanji Kocman komentiral dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. 

Miho smo nazadnje na televiziji gledali leta 2021, ko je skupaj s Sašo Lendero v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko ugibal, kateri znani Slovenci se skrivajo pod maskami. V tej oddaji je pred Saško padel na kolena. Poročila sta se še istega leta, pred nekaj tedni pa je uspešni glasbeni duo sporočil, da se razhaja. Saša je v svojem prvem intervju po žalostni novici javnost navdušila s posrečeno izjavo, ženi znanega Slovenca pa je šlo vso poročanje okoli te ločitve pošteno na živce. Na Facebooku si je dala duška in udarila po paru. 

Od prvega razburjenja je minilo že nekaj časa in, kot kaže, se je Saša s trenutno situacijo pomirila. Na družbenih omrežjih je objavila prelepo fotografijo, ob kateri je zapisala: "Pravijo, da skoraj vse, kar vemo o življenju, lahko strnemo v tri besede: ŽIVLJENJE GRE NAPREJ."

Tako je ...

Komentarjev 4
  • Pierre 11:31 10.februar 2023.

    Tele Saške imamo že malo pun...k...c !!!

  • wolfenstein 10:33 10.februar 2023.

    Naj me vrag vzame, če bi vi imeli dve novici na portalu, da ni družbenih omrežij.

  • Avatar jate
    jate 09:01 10.februar 2023.

    ja pa normalno,da gre življenje naprej...saj pa ne boš delala samomor zarad dedca in obratno