Magazin > VIP
68720 ogledov

Ločitev Saše Lendero in Mihe Hercoga: So bile te besede preroške?

saša lendero Planet TV
V petek je Saša Lendero sporočila, da je njenega zakona konec.

Pevka Saša Lendero je v čustvenem zapisu na družbenem omrežju javnosti sporočila, da se z možem, glasbenikom Miho Hercogom, s katerim ima hčer, razhajata. Nekaj ur po njenem zapisu se je oglasi tudi Miha. Novica je udarila kot strela z jasnega. Vsi se še dobro spomnimo njune romantične zaroke, ki se je zgodila v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko. 

To je bila sicer njuna druga zaroka. Prva se je zgodila pred več kot desetimi leti, sledila pa ji je partnerska kriza. "Od zaroke je več kot 10 let. Takoj zatem sva imela krizo in je vse skupaj propadlo. A vesela sem, da sva ostala skupaj in da imava danes lep in trden odnos. Čeprav nikoli ne veš, življenje prinese vse sorte," je pred časom povedala Saška in dodala, da si je poroke, ki se je zgodila junija 2021, zelo želela tudi Aria. Pevka pa je bila zadržana ... "Zelo si želi tega. Ko je bila moja mami še živa, sta kar naprej delali načrte, kako bi naju prepričali. A  morda me je malce strah, saj so se naši prijatelji, dva para, poročili, sedaj pa se ločujejo. Eden po 13-ih letih zveze, drugi po 16-ih, a se oba para po dobrem letu poroke že ločujeta. Tega si res ne želim." Več o tem TUKAJ

 

Komentarjev 11
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 11:07 03.februar 2023.

    Naslednji ....

  • Pišmevuh 21:30 16.januar 2023.

    Krivda je v ženski lenobi. Če bi mu ga potegnila, da bi obrnil oči, bi bil doma ko cucek.

  • Avatar jate
    jate 19:16 16.januar 2023.

    kaj zdaj kdo je koga pustil oz.prevaral,ali dal predlog za ločitev sigurno ne oba hkrati v isti sekundi...najbež je tretja oseba vmes.