Magazin
62442 ogledov

Po šokantni ločitvi od Saše Lendero se je oglasil Miha Hercog

Miha Hercog Saša Lendero Instagram
Predstavil je svoj pogled na konec dolgoletne skupne življenjske poti.

V petek popoldne je Saša Lendero na Facebooku sporočila, da se je njen zakon končal. Novica je hitro zaokrožila po spletu, pevka za nadaljna pojasnila ni bila dosegljiva.

Nekaj ur kasneje se je na Instagramu oglasil njen dosedanji soprog Miha Hercog. V čustvenem zapisu se je poslovil od ženske, s katero je posteljo delil več kot dve desetletji, od leta 2021 pa tudi zakonski stan.

Saša Lendero in Miha Hercog Magazin Saša Lendero in Miha Hercog sta se razšla

"Življenje prinaša veliko izzivov ... Včasih morda preveč, kot smo jih sposobni premagati ... Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov, pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih ...," je svoj zapis začel Hercog.

"Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo ... Nikoli nisem razumel stiha 'Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni' ... Mogoče ga zdaj malo bolj razumem ... Ne vem, ampak izbral sem ...," je nadaljeval.

"Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca," se je poslovil Hercog.

Na koncu je pripisal, da gre zasebne zadeve in da ne bo dajal izjav ali odgovarjal na vprašanja. Dodal je, da s Sašo ostajata v prijateljskih odnosih in poslovna partnerja.

Miha Hercog Saša Lendero | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 6
  • anica00 17:47 14.januar 2023.

    Zdaj sta spet v centru pozornosti. Mediji jih saj še nekaj let po tem bodo vlekli skozi trače in rumeni tisk.

  • bi_ba 08:27 14.januar 2023.

    Moška kriza srednjih let. Hudo pogosta.

  • Žvižgač 06:56 14.januar 2023.

    Saška ne sekira sej, ko rabiš servis rad pomagam. Kontakt v uredništvu. Pogoj je sam, da tega ne boš oglaševala.

Sorodne novice