Magazin > VIP
35792 ogledov

Sveže rane: Alex Volasko odkrito povedal, kako je bilo nastopati z bivšo ženo

Ema 2017, United Pandaz & ARSELLO feat. Alex Volasko Saša Despot
Kljub temu da sta se zasebno ločila, sta imela še nekaj skupnih nastopov. Prvič po ločitvi sta se videla ravno na nastopu.

Kot strela z jasnega je nedavno odjeknila novica, da se je zasebno in profesionalno razšel eden naših najbolj prisrčnih glasbenih parov, Alex Volasko in Saša Lešnjek. Kljub ločitvi pa sta morala ostati profesionalca in odpeti še nekaj skupnih nastopov, ki sta jih načrtovala in se jim zavezala že pred ločitvijo. 

Alex je za zurnal24.si razkril, kakšni občutki so ga prevzemali, ko je bivšo ženo prvič po ločitvi srečal na skupnem nastopu. "Res je, nekaj nastopo sva še imela, ker so bili načrtovani v naprej in tega ne moraš odpovedati, ker so v igri pogodbe. Rekel sem si, da bom poskusil biti profesionalen, ker pa sva se na nastopu videla prvič po ločitvi, niti nisem vedel, kaj pričakovati, a sem presenetljivo dobro to prenesel. Gre na boljše, je pa zame in zanjo to izziv. Ko sva skupaj pela, nisem občutil obžalovanja, ampak sem se predal nastopu.Tudi to je dokaz, da delam prav v svojo smer, da delam in ustvarjam naprej, brez da bi gledal nazaj. Uteho najdem v glasbi, nastopanju in pisanju pesmi. Sem precej bolje, seveda pa so tudi trenutki 'gor in dol'," je odkrito povedal Alex. 

Alex Volasko | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 3
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 20:18 27.december 2022.

    Volasko... kva je to za en vol?

  • Grof 19:01 27.december 2022.

    Najbolj prisrčen par, do sedaj sem mislil, da sta to Golob in Urška v zagrljaju, .. pred kamerami

  • andrej084 15:41 27.december 2022.

    V zacetku delaš vse za skupno življenje, ko si pa dejansko skupaj, pa oredejo na plano vse težave in problemi, zaradi katerih želiš spet narazen. NISEM VEDEL, KAJ JE TO PRAVA SREČA, DOKLET SE NISEM POROČIL, SAMO POTEM JE BILO ŽE PREPOZNO....

Sorodne novice