Magazin > VIP
112839 ogledov

Po ločitvi: Ana Tavčar objavila novega

Ana Tavčar instagram
Po ločitvi Ana Tavčar ni izgubljala časa.

O razhodu Ane Tavčar in Igorja Pirkoviča se je pisalo že pred leti. Prvi namig je bil, da Ana pri vodenju oddaje Dobro jutro ni več uporabljala priimka Pirkovič. Te dni nam je zaupala, da sta se z nekdanjim možem res razšla in ločila že pred časom.

Ana je sedaj na Instagram profilu objavila svoj novi veliki dosežek in pokazala, da se ne utaplja v žalosti, temveč s polno paro živi naprej. Izšel je namreč njen novi znanstveni članek, ki je objavljen tudi v zborniku Jezik in slovstvo. "Vesela, ker je izšel moj novi znanstveni članek. S prof. dr. Janjo P. Lenarčič sva raziskovali dodatek (nem. Zusatz) kot najpogosteje zaizpostavljeno strukturo v sodobni nemščini (herausgestellte Strukturen). Članek je v slovenščini, objavljen v zborniku Jezik in slovstvo in dostopen na spletu. Vabljeni v fascinantni svet jezikoslovja," je voditeljica, ki je tudi doktorirala s področja nemšega jezika, zapisala o svojem najnovejšem dosežku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Komentarjev 9
  • Majazmaja 11:49 22.oktober 2022.

    Tako izobražena, pa ni sposobna ločiti zeli od plevela ... Ali pa se zgolj prodaja - odlapa tisto, kar ji narekuje šef. Dejansko na RTV-ju zasluži več, kot bi v predavalnici, pa tudi manj truda vloži. V resnici dela pametno.

  • Kmodri 10:53 22.oktober 2022.

    Doktorat iz nebuloz!

  • jakec1575 22:09 21.oktober 2022.

    Meni ni jasno, kako lahko nekdo, ki doktorira, gosti sarlatane.