Magazin > VIP
550 ogledov

Kanye Kim končno dal, kar si je želela

Kim Kardashian Profimedia
Njun boj na sodišču traja že nekaj časa, a zdaj naj bi Kim le dobila to, na kar je dolgo čakala.

Zaradi Kanyejevega skrb vzbujajočega vedenja v zadnjem času, se je Kim Kardashian domnevno popolnoma oddaljila od njega, par pa naj bi komuniciral zgolj preko odvetnikov ter pomočnikov, ki so usklajevali urnike glede njunih otrok. Sedaj naj bi Kanye odvetniški ekipi Kim predal vse svoje podatke, kar praviloma nakazuje, da je njun ločitveni primer tik pred zaključkom in bo zato kmalu prišlo do poravnave.

Največji srž problema v zvezi z njuno ločitvijo naj bi bilo skrbništvo nad njunimi otroki. Par, ki se je leta 2014 poročil v Firencah, ima namreč štiri otroke: 9-letno North, 4-letno Chicago, 6-letnega Sainta in 3-letnega Psalma. Navkljub temu, da je Kanye dolgo nasprotoval Kiminim prizadevanjem, da bi bila razglašena za samsko, je sodnik njeni zahtevi letos marca ugodil. Kanye je med postopkom ločitve najel že številne odvetnik, sedanji je namreč že kar šesti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.