Magazin > VIP
104548 ogledov

Šok, govorice, da se naš najbolj očarljivi par res ločuje, vse glasnejše

Alex Volasko Mediaspeed
To je povedal glasbenik ...

Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko veljata za enega najbolj talentiranih in najlepših parov pri nas, tako glasbeno kot tudi zasebno. A na uho so nam prišle govorice, da naj bi se par zasebno razhajal, da pa še vedno sodelujeta kot glasbenika. Alex nam ni dal jasnega odgovora, a tisto, kar je povedal, morda potrjuje govorice. "Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje," je odgovoril za zurnal24.si. 

Prav tako so glasbenika na predstavitvi njegovega novega albuma opazili brez poročnega prstana, kar je Alex komentiral tako: "Ko igram kitaro, ga večinoma snamem." 

Par se je sicer poročil leta 2020, Alex pa je Sašo zaročil tudi pred kamerami šova Znan obraz ima svoj glas. 

Komentarjev 2
  • Pierre 15:08 01.december 2022.

    Hu de fak iz Volasko??? Never hrd....

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 11:26 01.december 2022.

    In kaj bomo od tega imeli plačniki najbolj blesavega plačila v državi?? Gledanosti ti rdečkoti z partijskim programom ne bodo dvignili dvignili pa bodo naročnino za najslabšo medijsko hišo v Evropi!! Verjetno bodo 2 uri na dan kazali Goloba kako ...prikaži več hodi na obiske k svojim poslancem v tujino ga nobeden državnik ne povabi ne vem ali se predsedniki držav bojijo ptičje gripe??

Sorodne novice