Magazin > VIP
72557 ogledov

Ločitvena drama: Znani Slovenec noče iz stanovanja bivše žene

Alen Andrić Zurnal24 foto
Bivša žena trdi, da je slovenski "Tinder Swindler", tako odgovarja on ...

Kot smo poročali že aprila, se je zakon med našim resničnostnim zvezdnikom Alenom Andrićem (Big Brother) in njegovo soprogo Dunjo po štirih letih končal. Čeprav sta bila videti zaljubljena do ušes, Dunja pa je Alenu stala ob strani po hudi prometni nesreči, ki ga je za kar nekaj časa prikovala tudi na invalidski voziček, se je njun zakon žal končal dokaj klavrno. Kot pravi Dunja, sta trenutno v ostrih sodnih bitkah, jabolko spora pa je stanovanje, ki je v lasti Dunijine očeta in iz katerega Alen ne želi, saj po njegovih besedah nima kam. 

"Jaz imam v resnici z njim res grozno izkušnjo. Trenutno me izsiljuje za denar, zasedel mi je stanovanje. S hčerko Mio sva se morali izseliti, ker je manipulator. Zdaj vem, da nisem bila edina, ki jo je očaral zaradi osebne koristi. Težava je, ker blokira ločitev, predvidevam, da želi od mene preživnino. Že pol leta je zaprt v stanovanje od mojega očeta, ki ga je oče kupil meni in moji hčerki. Če bi želeli, da zapusti stanovanje, želi denar," je za zurnal24.si povedala Dunja, ki je z Alenom trenutno še vedno poročena, saj ločitveni postopek še traja. 

Alen za zurnal24.si odgovorja, da sicer drži, da še naprej ostaja v stanovanju, ki je last njegovega tasta, a da druge strehe nad glavo nima. "Želel sem se raziti na človeški način, a žal ne gre, zato zadevo rešujemo na sodišču. V stanovanju ostajam, ker s svojo družino nimam stikov, za kar je zaslužna tudi Dunja, denar, ki sem si ga sposodil, da bi si plačal najemnino in se postavil na noge, pa mi je ukradla. Nimam kam, lahko grem samo na cesto. Vzela je moj denar, kartice, avtomobil, ki sva ga odplačeva oba in me želela brez vsega vreči na cesto. Ker zaradi nesreče še nisem delovno sposoben, se res borim in trudim iz dneva v dan. Želim si le, da zadevo rešimo na human način in da dobim, kar sem 4 leta finančno in s svojim doprinosom, skrbjo za gospodinjstvo, njeno hčerko, njenega konja ..., vložil v skupno gospodinjstvo. Da si bom s tem lahko plačal najemnino," je povedal za zurnal24.si.

A Dunja očitno ni edina, ki ima z Alenom slabe izkušnje. Govorili smo še z dvema dekletoma, katerih imeni hranimo v uredništvu, saj se ne želita javno izpostavljati. Prva pravi, da jo je Alen osvojil v obdobju, v katerem ni bila v najboljši koži, a je hitro ugotovila, da vse njegove zgodbe "ne pijejo vode". Tudi v tistem obdobju naj ne bi imel kam, zato je bil nekaj časa pri njej, a ga menda ni bilo prav zlahka odsloviti. Drugo dekle pa je z njim imelo sicer zelo kratkotrajno izkušnjo, vendar je prav tako povedala, da mu laži in izposoja denarja niso tuje. 

In kako na te očitke odgovarja Alen? "Drži, da na nekatere stvari v svoji preteklosti nisem ponosen. Nisem slaba oseba in po nesreči sem se imel čas pogovoriti sam s sabo, saj se zavedam, da do sebe in okolice nisem bil vedno najboljši. Obstajata dve ali tri dekleta, na katera nisem pozabil in bodo vedno imela posebno mesto v mojem srcu. Pred leti mi je ena od njih, zlata punca, res posodila 250 evrov in ne bom ji ostal dolžan. Okoliščine so bile take, da tega še nisem mogel izpolniti. A v prihodnosti zagotovo bom."

Komentarjev 16
  • Lilimamali 22:05 17.oktober 2022.

    Vi mu verjamete?

  • kapibara1 18:43 17.oktober 2022.

    Konj je v igri.. OBA sta konaj !! Greš stran , 2 leti ? nimaš nič s partnerjem in pade ločitev.. tako je bivša svakinja naredila, ker je brat miniral zadevo..

  • Avatar zoo
    zoo 11:23 17.oktober 2022.

    Znani???

Sorodne novice