Magazin > VIP
9150 ogledov

Se po trinajstih letih končuje eden izmed najslavnejših zakonov?

Tom Brady in Gisele Bündchen Profimedia
Poleg govoric, sedaj na razhod nakazujejo tudi njuna dejanja.

Zmagovalni branilec Super Bowla Tom Brady in supermodel Gisele Bündchen sta poročena od začetka leta 2009 in imata dva otroka, stara 9 in 12 let. Brady ima tudi 15-letnega sina iz prejšnje zveze z igralko Bridget Moynahan. 45-letni Brady, sedemkratni prvak Super Bowla, je letos napovedal svojo upokojitev, preden si je nekaj tednov kasneje premislil. Bündchen je kasneje sporočila, da ni navdušena nad Bradyjevim nadaljevanjem nogometne kariere. "Razumljivo, da me skrbi, to je zelo nasilen šport, imam otroke in rada bi, da bi bil bolj prisoten," je nedavno povedala Gisele za revijo Elle. "Vsekakor sem imela pogovore z njim. A navsezadnje menim, da se mora vsakdo odločiti zase. Tudi on mora slediti svojemu veselju," je še dejala.

Brady, ki si je avgusta vzel 11-dnevni premor med treningi, kar je ekipa pripisala "osebnim stvarem", je na vprašanje o njegovi odsotnosti ob vrnitvi novinarjem dejal: "Star sem 45 let. Veliko slabega se dogaja." Mar je njegova izjava že nakazovala na nesoglasja med zakoncema?

NBC News je namreč v torek potrdil, da imata Tom Brady in Gisele Bündchen že najeta odvetnika za ločitev. Prav najem odvetnikov bi lahko nakazoval na morebiten konec njunega odmevnega zakona.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.