Magazin > VIP
21727 ogledov

Po ločitvi: Novo poglavje za Jerco Legan Cvikl

Jerca Legan Cvikl 1 Katarina Veselič
Kljub temu da je trenutno v fazi ločitve, se ne pusti motiti.

Dr. Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl sta veljala za trden par, zato je novica o ločitvi, ki je odjeknila poleti, marsikoga presenetila. Ločitev je še v postopku, zato je Jerca ne želi komentirati, a očitno je ta življenjska sprememba ni vrgla iz tira, temveč je le še podžgala njeno ustvarjalnost. Poleg tega, da jo zanima mesto odgovorne urednice razvedrilnega programa na TV Slovenija, je zaposlena še z igralskimi projekti, s septembrom pa jo čaka še en akademski izziv. 

Prislužila si je eno od desetih štipendij za podoktorski študij v Švici, na Univerzi UMEF v Ženevi. "Res je, v Ženevi bom na predavanjih preživela pet dni na mesec, ostale dneve bom lahko študirala na daljavo. Štipendijo sem dobila na pobudo profesorja iz Dunaja, s katerim sodelujem že leta. Pravkar se vozim v Ženevo, kjer v četrtek, 1. septembra, začnem s programom," je zaupala za zurnal24.si.

Tako se s 1. septembrom vrača v šolske klopi, take zelo prestižne, saj je dobiti takšno štipendijo za podoktorski študij na omenjeni univerzi velika čast. V šolske klopi pa se vračata tudi njena sinova, za katera pravi, da sta že zelo samostojna, zato si tudi sama lahko privošči nove poslovne in študijske izzive. Mlajši sin tako v četrtek začne obiskovati 6. razred, starejši pa osmega.

Jerca Legan Cvikl 2 | Avtor: Katarina Veselič Katarina Veselič

Komentarjev 5
  • pepca 13:40 31.avgust 2022.

    Gnoj sta oba Cvikl in njegova eks. Jerca. Ogabna oba.

  • andrej084 08:20 31.avgust 2022.

    Zasusena, prepotentna,... le zakaj je potrebno narod obvescati o njenih korakih....

  • bljitva 08:04 31.avgust 2022.

    hohštaplerka erste klasse.

Sorodne novice