Magazin > VIP
3302 ogledov

Srbski zvezdnik ženi posvetil svoje pesmi, zdaj presenetil z ločitvijo

Bajaga Marko Alpner
V javnosti je odjeknila vest, da se priljubljeni pevec ločuje!

Srbski portal Objektiv je objavil novico, da se Momčilo Bajagić Bajaga po dolgoletnem zakonu razhaja s svojo ženo Emilijo. Bajaga je svojo glasbeno kariero začel že daljnega leta 1974, kot pevec skupine TNT, kasneje je glasbeno kariero nadaljeval v bolj znani skupini Ribja Čorba in od leta 1984 kot vodja skupine Bajaga i instruktori. Svoje zasebno življenje je Bajaga pred očmi javnosti vrsto let uspešno skrival, a so težave v zakonu zdaj prišle na dan in s tem razkrile, da se je pevec znašel pred težko življenjsko odločitvijo.

Po triintridesetih letih zakona se Momčilo Bajagić Bajaga ločuje! Ženi Emiliji, s katero imata dva otroka, je posvetil tudi svoje pesmi, saj jo je vrsto let koval v zvezde in ji pripisal tudi zasluge za svojo uspešno glasbeno kariero. Večjih napetosti znotraj zakona naj ne bi bilo. Med njima naj ne bi bilo sovraštva in prepirov, preprosto sta se naveličala drug drugega in to je vodilo k temu, da sta sklenila, da se sporazumno razideta. V zakonu naj bi zadnja leta vztrajala zgolj zaradi otrok, saj nista želela, da bi bila otroka izpostavljena javnemu pritisku ob njuni ločitvi. Zdaj, ko sta Marko (30) in Anđela (24) že odrasla, sta se njuna starša vendarle odločila, da je čas za razhod.

62-letni glasbenik je ob tem povedal, da sta se z Emilijo tudi že dogovorila glede vseh podrobnosti okoli njunega razhoda.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice