Magazin > VIP
27383 ogledov

Govori se, da je Milan Cvikl že z novo

Jerca Legan, Milan Cvikl Saša Despot Ko je bil zakon še srečen.
Je bil to povod za ločitev?

Konec junija je kot strela z jasnega odjeknila novica, da se Jerca Legan Cvikl in Milan M. Cvikl po trinajstih letih zakona ločujeta, kar je presenetilo številne, saj sta od nekdaj veljala za skladen in ljubeč par. Milana, ki je bil nedavno imenovan za viceguvernerja Banke Slovenija, naj bi po poročanju Slovenskih novic v tujini že opazili z novo spremljevalko, a ne on, ne njegova bivša soproga novo nastale situacije ne komentirata. Znanci para pravijo, da bi bil povod za ločitev lahko prav Milanova morebitna nova simpatija, še dodaja omenjen medij.

Kljub ljubezenskim zapletom, pa sta oba vpletena očitno polna delovne vneme. MIlan je ravno prevzel novo funkcijo, Jerca, sicer antropologinja, publicistka in igralka, pa se poteguje za mesto urednice Razvedrilnega programa na TV Slovenija.

Komentarjev 20
  • nada4 14:30 07.februar 2023.

    Pred 13 leti je M. Cvikelj zamenjal bivšo partnerko z novo J. Legan. Zdaj je ona zavržena in on z drugo. Ne bo še pri tem ustavil. Pozabil pa je, da EMŠO teče tudi njemu naprej, da se vsi staramo. ...prikaži več Ko bo to dojel bo prepozno.

  • janez83 16:40 19.avgust 2022.

    Kakšna dva debila na fotografiji. Sta prišla z maškarade?

  • dani5 16:08 19.avgust 2022.

    Oba sta mi antipatična.

Sorodne novice