Magazin > VIP
73427 ogledov

Končno znano, kaj točno je storil Pitt, da je Joliejeva zahtevala ločitev

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Na zasebnem letalu, septembra 2016, se Brad Pitt menda ni znesel le nad sinom, temveč tudi nad takratno soprogo Angelino Jolie.

Ločitvene vojne Jolie-Pitt še ni konec, po 6 letih je v javnost pricurljalo poročilo ameriške varnostne agencije FBI, ki naj bi 14. septembra 2016 posredovala po družinskem prepiru slavnih zakoncev. Dokumenti so na dan prišli, ker naj bi aprila letos Joliejeva pod imenom Jane Doe na sodišču zahtevala odgovore, zakaj po tistem dogodku FBI proti Pittu ni vložil obtožnice. 

Poročilo, ki si ga je ogledal ameriški medij Page Six, menda dokazuje, da sta pomočnik ameriškega državnega tožilca in pomočnik vodje ameriškega kazenskega oddelka novembra 2017 razpravljala o primeru, še preden je bila sprejeta odločitev, da se ne nadaljuje z obtožbami proti Pittu.

Znano je, da naj bi se Pitt septembra 2016 med letom iz Francije v ZDA znesel nad najstarejšim sinom Maddoxom, ki je danes star 21 let, čeprav je igralec to javno zanikal, poročilo pa je razkrilo, da je bil nasilen tudi do Jolijeve. Po njenih besedah naj bi jo opiti Pitt na stranišču grabil in stresal za glavo, udarjal v strop letala in vpil, da želi Joliejeva uničiti družino in da je nora. Ko mu je eden izmed njegovih otrok na to zavpil: "Ni ona, ti si, ti kre***," je Pitt stekel proti njemu, a ga je Angelina zaustavila, pri čemer si je poškodovala hrbet in komolec. Ko je med letom želela spati, naj bi jo menda celo polil s pivom. 

Kalvarija pa se je nadaljevala tudi po letu, ko je Joliejeva želela otroke odpeljati v hotel, da bi si spočili od nastale drame, a naj bi Pitt vpil, da mu ne bo odpeljala otrok in jo porinil. Igralka je FBI-ju predložila fotografije poškodb, kot tudi poročila o dogajanju, ki so jih zapisali njuni otroci. Šest dni po incidentu je Jolijeva vložila ločitvene papirje, kljub ločitvi pa si igralca še vedno delita skrbništvo nad mladoletnimi otroki. 

Komentarjev 5
  • Avatar pantani
    pantani 07:37 18.avgust 2022.

    Ta ženska tako laže,da še sama sebi verjame!!!

  • mph2 16:15 17.avgust 2022.

    Ženšče je zmešano, total skurjeni možgani, to je vse kar rabi vedet. Kakor mi je bila super v filmih.

  • crna 14:34 17.avgust 2022.

    Lahko bi posnel drugi del filma g.Smith in g.Smith.

Sorodne novice